Автор: Анастасія Печенюк

Цього тижня Activision виграла суд на 14,5 мільйона доларів проти компанії, що створює чит-коди для Call of Duty. Однак EngineOwning не тільки збирається оскаржити вирок, а й погрожує опублікувати безплатні чит-коди.

EngineOwning пообіцяла оскаржити рішення суду та створити нове програмне забезпечення для подальшого обходу Modern Warfare 3 і систем захисту від читів Warzone. Компанія також пообіцяла запропонувати безплатну систему читів, якщо Activision Blizzard продовжуватиме судовий процес.

Відео дня

«Ми сподіваємося та думаємо, що наш реєстратор доменів не відступить від цієї фальшивої претензії, яку б не схвалив жоден суддя», — заявила компанія.

Читайте також:
Стрілок з Ювалді грав у Call of Duty (Фото:Call of Duty) Call of Duty надихає злочинців? Родини жертв стрілянини в техаській школі судяться з Activision

IGN припускає, що власники EngineOwning підготувалися до підтримки бізнесу, створивши низку резервних доменів для подальшого поширення чит-кодів.

Нагадаємо, у Call Duty роками була проблема з читерами, і вона тільки погіршується, оскільки постачальники читів покращують своє програмне забезпечення. Activision Blizzard позивалася проти EngineOwning, яка довгий час одним із найпопулярніших постачальників читів на ігровому ринку. Суд став на бік ігрового гіганта та змусив EngineOwning сплатити 14,5 мільйонів доларів як компенсацію Activision Blizzard за те, що вона втрачає гравців через читерів.

Читати далі