Український хореограф і шоумен Дмитро Коляденко зізнався, чи готовий вступити до лав ЗСУ, якщо йому вручать повістку.

Він заявив, що стоїть на військовому обліку в ефірі телемарафону Єдині новини. Коляденко підкреслив, що піде воювати, якщо це буде потрібно.

«Я на обліку. Все чесно. Усі знають, що я в Києві. Я тут. Якщо прийде повістка, звичайно, я буду там. Це мій обов’язок. Я ж чоловік», — відповів він.

Відео дня Читайте також:
Коляденко висловився про «роман» із Білик (Фото:bilyk_iryna/Instagram) «У нас сексу немає». Дмитро Коляденко прокоментував чутки про роман з Іриною Білик

Коляденко також повідомив, що нині активно працює в театрі та бере участь у виставах. На його думку, театр допомагає українцям відволіктися від війни.

«Мені здається, зараз я роблю все правильно. Беру участь у виставах. У мене є така місія — допомагати людям зі сцени. Ми, актори, як психологи. Зараз аншлаги по всій Україні, тому що вистави дають світло. Люди приходять і забувають, що триває війна. Вони отримують бальзам на душу. Вони вимикаються від часу, тому що є мистецтво і драматургія. Мені здається, що це правильно бути мені поки що на сцені і радувати глядача України», — зазначив він.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі