Вийшов на зв’язок у Stories. Влад Яма зізнався, як заробляє на життя у США

Танцівник і хореограф Влад Яма, який від початку повномасштабної війни виїхав до США і більше не повертався в Україну, у Stories відповів на запитання підписників.

Читайте також: На території заповідника Софія Київська. Катерина Кухар показалася на дні народження Володимира Завадюка

Колишній суддя проєкту Танці з зірками проживає з дружиною Ліліаною та сином Леоном у Маямі. Яма довго не був активним в Instagram і хтось із підписників поцікавився, чи все в нього добре. «Спасибі вже краще. Зникати не планую», — відреагував танцюрист.

Відео дня

Яма розповів, чим заробляє на життя в Америці. «Викладаю приватно у декількох студіях. А іноді й в приватних спортзалах вдома у клієнтів», — зазначив танцюрист.

instagram.com/vladyama_official Фото: instagram.com/vladyama_official instagram.com/vladyama_official Фото: instagram.com/vladyama_official

Раніше танцюрист Женя Кот зізнався, що Яма планує приїхати в Україну після закінчення війни. У 2023 Влад Яма зганьбився «допомогою» для ЗСУ, яку знайшов на смітнику в США, і поспішив видалити сторіс. У грудні 2023 року Яма цинічно похвалився з Маямі своїм самопочуттям під час обстрілу України.

Читайте також: Виїхав після вторгнення РФ. Де і як зараз живе хореограф Влад Яма Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі