Колишній абсолют у важкій вазі Бастер Дуглас (46−6−1 25 КО) розповів, у кого з сучасних боксерів було б найбільше шансів на перемогу в бою проти видатного Майка Тайсона (50−6, 44 KO).

«Я б сказав, що Усик мав би найкращі шанси перемогти Майка, а потім Ей Джей, але Тайсон був жорсткою людиною», — заявив Дуглас в інтерв'ю Gambling Zone.

Нагадаємо, що 11 лютого 1990 року в поєдинку за звання абсолютного чемпіона у важкій вазі Бастер Дуглас нокаутував Майка Тайсона, який до цього ніколи не програвав: 37−0, 33 нокаути.

Відео дня

Дуглас шокував увесь світ. На відміну від Майка Тайсона, він мав потужну мотивацію стати абсолютом, оскільки за кілька тижнів перед боєм померла його мати, яка палко вірила в успіх сина на боксерському рингу. Також перед поєдинком із серйозним захворюванням нирок потрапила до лікарні дружина Бастера.

Читайте також:
Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі (Фото:Reuters/Andrew Couldridge) «Він міг би недооцінити його»: легенда боксу розповів, чи переможе Усик Тайсона Ф’юрі в реванші

Зазначимо, що 18 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів і став першим абсолютним чемпіоном у суперважкій вазі з 1999 року.

Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.

Раніше ми писали, що Гвоздик висловився про моменти домінування Тайсона Ф’юрі в поєдинку з Усиком

Редактор: Олександр Волочан Читати далі