«Відчуваю себе вдома». Наталка Денисенко оголилася на камеру

Українська акторка театру і кіно позувала в ліжку. Світлинами вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Наталка Денисенко — українська акторка театру і кіно, яка активно веде свої соціальні мережі. Так, її блог в Instagram налічує майже 400 тисяч підписників. Там Наталка розповідає про своє життя, роботу, родину тощо.

Відео дня

Нещодавно жінка зробила допис, в якому зібрала фото, зроблені на ліжку. На кадрах вона позує оголена та прикривається ковдрою. В описі до фото Наталка підняла тему власного комфорту та відчуття дому.

«Кожного разу повертаючись з гарних готелів, з гастролей, з робочих поїздок (які я обожнюю), я так люблю цей момент, коли ти повертаєшся додому. І я так люблю всі ті предмети, кольори, текстури, які мене оточують вдома. Знаю, зараз важко читати це тим, хто був змушений покинути свої рідні домівки через війну… Я також пройшла цей момент, тому так ціную, що є місце, де я відчуваю себе вдома», — написала у себе в блозі відома акторка.

Зірка серіалу Кріпосна розповіла, що, на її думку, важливо дбати про власний комфорт та затишок. І піклування про себе має починатися з дрібниць, як от вибір кольору постільної білизни чи напою, який дійсно смакує, а не який потрібно випити за компанію.

«Колись давно я почула у духовного психолога дуже просту, але таку дієву практику до шляху любові до себе… В кожен момент свого життя ставте собі питання: те, що я бачу, і те, з чим я взаємодію, подобається мені? Спочатку НЕ з людьми, лише в матеріальних речах! Чи подобається мені те, що мене оточує? Чи це той колір постільної білизни і матеріал, який мені подобається? Чи той напій я пʼю, який саме МЕНІ до смаку? Чи просто за компанію? Людина, яка відчуває, ЩО вона дійсно хоче в дрібницях, починає бути чесною з собою, а значить — приймає себе», — поділилася роздумами Наталка Денисенко.

Наталка Денисенко показала нові фото, зроблені у ліжку (Фото: скріншот) Наталка Денисенко показала нові фото, зроблені у ліжку / Фото: скріншот Читайте також: Наталка Денисенко похвалилася кадрами з фотосесії у відвертому образі — її чоловік-військовий відреагував Редактор: Діана Шароді Читати далі