Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно зіграє одну з ролей у продовженні популярного трилера про ляльку-вбивцю Меган M3GAN 2.0.

Як повідомляє видання про кіно Deadline, що після гучної ролі Шін Хаті у серіалі Асока зі Всесвіту Зоряних воєн вона доєднається до акторського складу популярного фільму про ляльку-вбивцю. У новій стрічці M3GAN 2.0 Сахно зіграє разом із Еллісон Вільямс і Вайолет Макгроу.

Відео дня

Подробиці сюжету M3GAN 2.0 поки не оголошуються. Але головною героїнею знову буде реалістична лялька зі штучним інтелектом, запрограмована бути найкращим супутником дитини і найкращим союзником батьків.

Розроблена геніальним робототехніком компанії іграшок Джеммою (Вільямс), M3GAN може слухати, дивитися та навчатися, вона стає другом і вчителем, товаришем і захисником для дитини, з якою вона пов’язана.

Іванна Сахно підтвердила свою участь у фільмі публікацією посилання на статтю у виданні у себе в Instagram.

Перший фільм M3GAN вийшов в прокат у січні 2023 року і зібрав $180 млн при бюджеті $12 млн.

Іванна Сахно народилася в Києві і в 15 років переїхала до США. Вона знялася у кількох голлівудських фільмах Тихоокеанський рубіж: Повстання (2018), екшн-комедії Шпигун, який мене кинув (2018) та спін-оффі Мандалорця — Асока (2023). Вона також є амбасадоркою українського фандрейзингового фонду UNITED24, а її батьки під час війни залишаються в Києві.

Читайте також: Кому належить майбутнє? Рецензія на горор про ляльку-вбивцю М3ҐАН Редактор: Юлія Найденко Читати далі