День Матері 2024 в Україні відзначається сьогодні, 12 травня. Це свято присвячене матерям та материнству, і є днем вшанування та вдячності за все, що вони роблять для своїх дітей.

День Матері був заснований з ідеї вдячності матерям, яку пропагували ще стародавні цивілізації. У сучасному розумінні це свято виникло у США наприкінці ХІХ століття, коли Анна Джарвіс із Вірджинії звернула увагу на необхідність вшанування матерів. Вона створила спеціальний комітет і звернулася до громадськості з проханням вшанувати матерів щороку в другу неділю травня. Пізніше ця ідея поширилася по всьому світу і стала традицією в багатьох країнах.

Відео дня

День Матері — це час, коли ми можемо віддати данину поваги і вдячності своїм матерям за їхню безмежну любов, турботу і жертву. Це також може бути часом, коли ми можемо подумати про те, як ми можемо зробити їхнє життя кращим і комфортнішим, і віддячити їм за все, що вони для нас зробили.

Привітання з Днем матері у віршах і прозі

***

Матусю, вітаю тебе з Днем матері! Бажаю тобі міцного здоров’я, любові, тепла, радості, гарного настрою. Дякую тобі за твою ніжність, турботу і підтримку. Ти добра, ласкава, мила, мудра матуся і найкраща на світі. Я дуже люблю тебе!

***

Будь завжди веселою і доброю,

Якщо знадобиться, будь хоробрим

Працьовита, не лінива,

Серед усіх жінок — найкраща.

З дітьми сувора будь, і ласкава,

Будь красива, як та пава,

Не однакова будь — різна,

А для нас усіх — тільки ніжна.

***

З Днем матері, моя люба матусю! Дякую тобі за все, що ти зробила і продовжуєш для мене робити! Я бажаю тобі міцного здоров’я, багато бадьорості та енергії, залишатися такою красивою і життєрадісною! Нехай твої мрії збуваються, адже ти заслуговуєш всього найкращого!

***

Ласкава, рідненька, добра і проста,

Наша дорога, наша золота!

Спасибі матусю, що життя дарувала,

Спасибі, матусю, що ти нас почала.

Спасибі рідненька за вічну турботу,

За щире бажання добра нам усім.

Нехай серце ще довго в грудях палає,

А руки як крила, онуків притискають.

Здоров’я міцного бажаємо щиро,

Ласки від Бога, від дітей — тепла,

На багато щасливих років.

***

Кохана, вітаю з Днем матері! Ти — найважливіша жінка в моєму житті, а тепер ти також і найкраща мама для нашої дитини. Я бажаю тобі, щоб життя приносило лише приємні сюрпризи, а ми будемо намагатися огортати тебе нашою любов’ю і вдячністю щодня.

***

Мамо, мила, рідна!

Я тебе сердечно вітаю.

Дякую за все

Дуже щиро тебе люблю!

***

Дорога бабусю, з Днем Матері! Я вдячна долі за те, що ти є частиною мого життя. Твоя любов і підтримка допомагають мені рости і ставати справжньою людиною. Я хочу побажати тобі ще багато років здоров’я, щастя і посмішок. Ти — найкраща бабуся на світі, і я завжди буду поважати твою мудрість і досвід.

З Днем матері 2024: листівки і картинки: листівки і картинки

День матері 2024 (Фото: NV) День матері 2024 / Фото: NV З Днем матері 2024 (Фото: NV) З Днем матері 2024 / Фото: NV Привітання з Днем матері (Фото: NV) Привітання з Днем матері / Фото: NV День матері: привітання (Фото: NV) День матері: привітання / Фото: NV Картинки до Дня матері 2024 (Фото: NV) Картинки до Дня матері 2024 / Фото: NV Редактор: Альона Дука Читати далі