Колишня дружина Володимира Остапчука нотаріус Христина Горняк повернулася в Україну з Відня. Блогерка показалася у будинку, який після розлучення не поділила з Остапчуком.

Раніше Горняк зізналася, що шоумен після розлучення планував подарувати їй будинок, але передумав. У шлюбі з Горняк Остапчук придбав двоповерховий будинок у котеджному містечку Золоче Прованс під Києвом. Там колишнє подружжя почало робити ремонт, але незабаром їхній шлюб розпався. У березні 2024 року Остапчук підтвердив, що одружився зі своєю 23-річною коханою Катериною Полтавською. Горняк також розповідала, що Остапчук прописав у їхньому будинку Полтавську.

Відео дня

Після повернення в Україну Горняк перевірила спільне майно. «Приїхала, перевірила спільне майно, все зафіксувала. Потрібно було зафіксувати все, що там і як. Давно я тут не була. Це було не просто, але це необхідно», — написала Христина.

Горняк підтримала третя дружина колишнього політика Сергія Тігіпка, Алла Зіневич-Тігіпко. «Правильно», — написала вона під фото.

instagram.com/kristygor Фото: instagram.com/kristygor instagram.com/kristygor Фото: instagram.com/kristygor instagram.com/kristygor Фото: instagram.com/kristygor Читайте також: «Лікарі приїздили тричі». Володимир Остапчук, якого госпіталізували, розкрив свій діагноз Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі