Відомий український боксер другої середньої ваги Сергій Деревʼянченко (15−5, 10 КО) цього літа проведе бій з 29-річним Крістіанам Мбіллі (27−0, 22 КО).

Про це офіційно повідомляє Top Rank.

Як стало відомо, наступний свій бій 38-річний Деревʼянченко проведе 17 серпня в місті Квебек (Канада). У цьому поєдинку буде десять раундів.

Відео дня

А його суперником став володар титулів WBC Continental Americas та WBA International Крістіан Мбіллі. Француз раніше виграв усі 26 бої на професіональному рингу, причому 22 з них здобув нокаутом.

Нещодавно Мбіллі здолав бійця за 30 секунд завдяки технічному нокауту.

Читайте також:
Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі (Фото:Reuters/Andrew Couldridge) «Подивимося, що станеться»: Вайлдер назвав переможця реваншу Усик — Ф’юрі

Нагадаємо, що Дерев’янченко востаннє виходив на ринг у квітні 2024 року, перемігши американця Вона Александера одноголосним рішенням суддів.

Загалом раніше українець мав три спроби, щоб виграти пояси чемпіона світу в середній вазі, але Дерев’янченко поступився Даніелю Джейкобсу, Геннадію Головкіну та Джермаллу Чарло.

Раніше ми писали, що тренер Берінчика пояснив, завдяки чому українець переміг потужного суперника і став чемпіоном світу

Редактор: Олександр Волочан Читати далі