Білі джинси — це позачасовий тренд, який працює незалежно від сезону. Такий денім передає невимушену, круту атмосферу. Обираючи білий денім, обов’язково оберіть пару зі 100% бавовни і зверніть увагу на практичні деталі.

Читайте також: Прості способи стилізації. 10 образів із джинсами, які не виглядають нудно навесні

Елегантні й розкльошені, укорочені й з напуском або карго з масивними кишенями — сьогодні кожна знайде свою ідеальну пару білих джинсів. Прямі джинси універсальні і являють собою ідеальний баланс між елегантними штанами й повсякденними скінні. Щоб створити практичний образ, носіть джинси з жорсткого бавовняного деніму. Білі джинси поєднуються практично з усіма відтінками й перш за все, ви не помилитеся, обравши нейтральні комбінації, такі як темно-синій, кремовий і чорний.

Відео дня

Варіанти безмежні, коли справа доходить до створення образу з парою білих джинсів: чи то посилення ансамблю за допомогою яскравих аксесуарів, чи то створення монохромного образу. Класичний білий, колір екрю, слонової кістки або кремовий також є фаворитами серед відомих модниць. Повністю біле вбрання саме по собі є заявою, але воно також може слугувати нейтральним фоном для більш ефектних речей. Хай то яскравий кардиган, топ або жакет. Якщо вирішили заправити сорочку, оберіть класичний ремінь, який доповнить ансамбль. Ще один класичний ансамбль, це вбрання зі смугастим топом, білими джинсами й темно-синім жакетом.

Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі