Український захисник, ветеран війни Олександр Будько з позивним Терен, який став новим героєм реаліті Холостяк розповів, яких дівчат не хоче бачити на проекті.

В інтерв'ю Еммі Антонюк він зізнався, що не хотів би бачити на проєкті дівчат, які прагнуть здобути славу:

«Важлива щирість людська, коли людина прийде на проєкт не за підписниками і не за якоюсь славою, а прийде для знайомства. Усі ветерани ПТСРщики. Для мене принципова українська мова», — повідомив він.

Відео дня

Терен зазначив, що для нього важлива життєва позиція дівчини:

«Це може бути хто завгодно. У ній буде щось таке внутрішнє, якась енергія, яка притягуватиме, і мені буде неважливо, хто вона. Важлива життєва позиція», — розповів Холостяк.

Він також відповів, що пішов би на побачення з Лесею Нікітюк:

«Я не знаю. Напевно, пішов би. Ми з нею в дружній атмосфері спілкуємося, жодного флірту чи натяку», — зазначив Терен.

Напередодні стало відомо, що український захисник Олександр Будько з позивним Терен, який на фронті втратив обидві ноги, став головним героєм нового сезону романтичного реаліті Холостяк. Про це офіційно заявив телеканал СТБ, зазначивши, що проєкт повертається на екрани завдяки тому, що творцям вдалося знайти ідеального головного героя.

Уперше за всі сезони Холостяка ім'я головного героя було оголошено одночасно із запрошенням у проєкт дівчат, які бажають побудувати стосунки з Тереном.

Прем'єра нового сезону Холостяка відбудеться цієї осені.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі