Українська співачка Наталка Карпа відверто розповіла про проблеми у стосунках із чоловіком-військовим Євгеном Тереховим і відповіла, чи готові вони до розлучення.

В інтерв'ю Славі Дьоміну вона зізналася, що чоловік розбив їй серце.

«Чи є любов? Я намагаюся зараз у цьому розібратися. Щиро кажу. Мені розбили серце. У попередніх стосунках я розбивала серце, і я навіть жартувала, що може це моя карма. Він прийшов до мене і сказав, що він охолов. Людина, яка тебе любила і носила на руках, в один момент нічого до тебе не відчуває… І ти почуваєшся непотрібною», — повідомила вона.

Відео дня

Карпа зазначила, що рік тому сама підготувала документи на розлучення, проте вони так його і не оформили.

«Я себе ловила на тому, що в мене залежність. І коли я чула слово „розлучення“, я розуміла, що в мене сльози на очах, серце калатає. Але я рік тому сама підготувала документи на розлучення. Документи є, але ми не розлучилися. Минулого літа він був на одному завданні, в дуже небезпечному місці і, за його словами, це все змінило… Він сказав, що передивився своє життя», — зізналася співачка.

За словами Карпи, зараз вони намагаються налагодити стосунки і зберегти сім'ю, однак цьому заважає розлука — наразі Терехов перебуває в Донецькій області, тоді як співачка живе у Львові.

«Зараз ми пропрацьовуємо багато моментів. Зараз у нас тепле спілкування, є діалог. У нас не простий діалог, ми починаємо знову відкривати одне одному душу. Він зараз на фронті. У нього є інша квартира, він з'їхав, але, коли він їде з фронту у відпустку, він їде до мене і каже, що їде додому. Це важливий момент. Ми працюємо над стосунками понад два роки. Уся ця історія почалася влітку перед повномасштабною війною. Ми пробуємо, але на відстані», — зазначила вона.

Як відомо, через титанову пластину в голові Терехов отримав прізвисько Титановий Джексон. Євген ще з 2014-го захищає Україну. Чутки про розрив Карпи і Терехова з’явилися ще перед початком повномасштабного вторгнення.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі