Український співак Віталій Козловський показав зворушливе фото із сином Оскаром і поскаржився на хейт серед українців у соцмережах.

Він розмістив знімок, на якому тримає на руках свого маленького сина. У публікації Козловський звернувся до українців:

«Чи ти виїхав за кордон і облаштовуєшся там, дбаючи лише про свій комфорт. Чи займаєшся творчістю і вкладаєшся винятково в себе і саморозвиток. Чи пішов служити/воювати, залишивши позаду все життя і плани… Кількість гіVна і хейту, які на тебе виллють "любі" співвітчизники, буде приблизно однаковою. Ясно, що є м0ск@льські боти, чия задача дестабілізувати. Але доводиться визнати, що принцип «кусай ближнього», — це національна українська розвага. Чи засмучує це? — Уже ні, інші пріоритети. Але висновок один: кожен сам за себе. На жаль. Тому попри все і всіх необхідно стабільно добре робити свою справу та наскільки це можливо, вірити в Людей! У моєму оточенні багато достойних, добрих, совісних, щирих… Яким варто допомагати, про яких якщо і хочеться говорити, то лише хороше», — написав він.

Відео дня

У коментарях Козловського підтримала його дружина Юлія:

«Люблю вас обох. І точно знаю, що твої щирі наміри важливіші за те, хто що скаже», — відповіла вона.

Про весілля Козловський повідомив на початку березня. Чутки про те, що Віталій Козловський стане батьком, з’явилися в ЗМІ одразу після несподіваного зізнання про одруження. Пізніше Козловський розсекретив свою дружину Юлію і підтвердив, що вперше став батьком — у них народився син, якого вони назвали Оскаром.

Відомо, що Козловський служить у ЗСУ. Раніше він повідомив, що його перевели на посаду водія в Національний президентський оркестр.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі