Знаменитого французького актора Жерара Депардьє взяли під варту в Парижі за звинуваченням у сексуальному домаганні на знімальному майданчику.

У понеділок, 29 квітня 75-річного актора затримала поліція Парижа, повідомляє Daily Mail із посиланням на французьких правоохоронців. Зазначається, що Депардьє допитують у поліцейській дільниці Парижа за звинуваченням у сексуальному насильстві над двома працівницями на знімальних майданчиках.

Відео дня

«Пана Депардьє було викликано сьогодні до поліцейської дільниці Парижа, і зараз він перебуває під вартою. Його допитують щодо двох імовірних сексуальних насильств, які мали місце у 2014 і 2021 роках», — повідомили правоохоронці.

Читайте також:
13 жінок звинуватили Депардьє у сексуальних домаганнях (Фото:@gerarddepardieu/Instagram) «Розпускав руки». 13 жінок звинуватили Жерара Депардьє в сексуальних домаганнях

Депардьє звинувачують у сексуальному домаганні дві жінки. Вони стверджують, що він торкався до них і робив непристойні пропозиції під час зйомок. Перший інцидент стався ще 2014 року на зйомках фільму Жан-П'єра Мокі Фокусник і сіамські близнюки, другий — 2021 року, коли знімали фільм Жана Беккера Зелені віконниці.

Раніше повідомлялося, що сценографка фільму Зелені віконниці звинуватила Депардьє в тому, що він схопив її й торкався грудей на знімальному майданчику у 2021 році. Вона подала скаргу в прокуратуру Парижа і звинуватила актора «в сексуальному насильстві, сексуальних домаганнях і сексистських образах».

Актор заперечує всі звинувачення на свою адресу.

У квітні 2023 року відразу 13 жінок звинуватили знаменитого французького актора в неприйнятній сексуальній поведінці. А в грудні того ж року французька акторка Еммануель Дебевер, яка звинуватила Жерара Депардьє в сексуальному насильстві, покінчила життя самогубством, стрибнувши в Сену.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі