Ці прості пиріжки готуються надзвичайно просто. Ідеально підійдуть для усіх, та особливо для тих, хто дотримується здорового способу харчування або ж певної дієти.

Сочевиця багата на білок, клітковину, фолати та вітаміни групи В. Чудово смакує в супі, салатах та пиріжках. За поживною цінністю є ідеальною альтернативою м’яса, адже містить велику кількість корисних речовин рослинного походження.

Відео дня

Булочки із сочевиці: рецепт

Інгредієнти на 8 шт.:

  • Сочевиця — 160 г
  • Вода — 100 мл Оливкова олія — 2 ст л.
  • Щіпка солі
  • Розпушувач — ½ ч. л
  • Псиліум — 30 г (лушпиння насіння подорожника)

Спосіб приготування:

1. Замочити сочевицю на чотири години

2. Воду злити.

3. Збити блендером сочевицю з водою, сіль та олію

4. Додати псиліум і розпушувач

5. Перемішати і залишити на 15 хв

6. Сформувати булочки

7. Випікати в духовці протягом 40−50 хв при температурі 180 градусів

@biotexnologist Булочки із сочевиці 🌾🫶 Рецепт на 8 шт Інгредієнти: Сочевиця — 160 гр; Вода 💧- 100 мл; Оливкова олія 🫒- 2 ст л ; Щепотка солі; Розпушувач — 1/2 Ч л; Псиліум 🪴- 30 гр; Приготування: 1. Замочити сочевицю на 4 години; воду злити; 2. Збити блендером сочевицю з водою, сіль та олію; 3. Додати псиліум і розпушувач; 4. Перемішати і залишити на 15 хв; 5. Сформувати булочки 6. Випікати в духовці протягом 40-50 хв при температурі 180 градусів. КБЖУ: 245/11/8/24 (вуглеводи у вигляді клітковини) #юліясєрих #кетовумен #кетосєрих #кетодієтасєрих #дієтасєрих #нутриціологсєрих #дієтологсєрих ♬ оригінальний звук — bioteXnologist

Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. NV не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. NV також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.

Редактор: Тетяна Денисенко Читати далі