Автор: Олександра Некращук

Підприємці можуть взяти участь в конкурсі на отримання гранту у розмірі від 5 тис. до 6 млн євро. Перелік актуальних програм підтримки бізнесу

Європейська комісія готова виділити грант у розмірі 6 млн євро на розвиток інновацій та технологій штучного інтелекту. Участь в конкурсі можуть взяти консорціуми, які складаються з представників малого і середнього бізнесу, стартапів та державних органів, що підтримують розвиток стартапів та працюють із програмами штучного інтелекту.

Відео дня Читайте також: Отакої. Мінфін США дозволив розрахунки з російськими банками NV Фото: NV NV Фото: NV NV Фото: NV NV Фото: NV NV Фото: NV NV Фото: NV NV Фото: NV NV Фото: NV

А можна отримати невеликий грант у розмірі 5 тисяч євро, який виділяє данський інвестиційний фонд Seier Capital A/S для блокчейн стартапів. Венчурний фонд Angel One готовий виділити 200 тис. євро для масштабування стартапів.

NV Бізнес із Командою підтримки реформ Мінекономіки підготували Грантовий календар — перелік із 20 актуальних програм для малого і середнього бізнесу.

Читати далі