Співачка Настя Каменських продовжує просувати свій новий іспаномовний трек Moloko. Артистка повідомила, що в журналі Billboard вийшов матеріал про її нову пісню.

Читайте також: «Стало вже гарною традицією». Настя Каменських у відвертому образі виступила на американському телебаченні

«Неймовірно радію, що українські артисти з’являються у всесвітньо відомих виданнях і вдячна за таку підтримку», — похвалилася співачка, яка 4 травня святкує день народження. Артистці виповнилося 37.

Відео дня

У матеріалі йдеться, що Каменських відновила свою музичну кар'єру після періоду паузи, пов’язаного з війною в Україні. «Пісня знаменує собою відродження багатогранної артистки. Вона відома своєю здатністю винаходити себе заново й експериментувати з різними музичними жанрами. Під час війни в Україні NK призупинила свою кар'єру, щоб присвятити себе альтруїстичній роботі. Пісня з її заразливим ритмом і мелодією, що запам’ятовується, стає подорожжю в рожевий світ фантазій. У співпраці з домініканським міським художником Atomic Otro Way NK переносить нас у сюрреалістичний світ на планеті Moloko. У відео артистка перевтілюється в Афродіту і сучасну версію Шахерезади — образи, які символізують жіночність і красу в усі часи, демонструючи, що ці концепції можна інтерпретувати по-різному і прославляти по-різному», — зазначили в матеріалі.

instagram.com/kamenskux Фото: instagram.com/kamenskux instagram.com/kamenskux Фото: instagram.com/kamenskux

У коментарях на сторінці артистки в Insragram думки розділилися: «Який бред. Немає слів описати просто жах смаку», «Ніхто не каже, що потрібно тільки патріотичне співати й зі сльозами, але не таке. Щось зовсім ні!», «Тільки вперед не зупиняйся, не зраджуй мрії», «Створили бренд», — пишуть у Мережі. Про трек Каменських також написали у виданні HOLA! USA.

Читайте також: «Збулася мрія політати голою на ракеті». Настя Каменських представила кліп на скандальну пісню Moloko — у Мережі активно обговорюють відео Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі