Христос Воскрес. Найкращі вітання, листівки, СМС з Великоднем 2024

Великдень — одне з головних християнських свят, яке відзначається у багатьох країнах світу. Це свято пов’язане з воскресінням Ісуса Христа і символізує перемогу життя над смертю та відродження духовного життя.

Це свято пов’язане з традицією дарування яєць, прикрашених яскравими візерунками, а також великою кількістю святкової їжі. У багатьох країнах заведено готувати великодні булочки, паски, пироги та інші страви, що символізують життя, воскресіння й оновлення. Незалежно від традицій і звичаїв, Великдень — час для зустрічей із сім'єю та друзями, обміну привітаннями та побажаннями добра і миру.

Відео дня

Красиві привітання з Великоднем

***

Щиро вітаю вас із Великоднем! Нехай це величне свято сповнить серце світлими почуттями надії та любові, дарує щастя і добро. Бажаю вам радості, здоров’я, добробуту і благополуччя. Христос Воскрес!

***

Вітаємо вас зі світлим і радісним святом — Великоднем. Бажаю вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудове свято Великодня принесе любов і світло у вашу батьківщину, щирість і добро у взаємини, а головне — здоров’я і мир. Христос Воскрес!

***

У день найсвітлішого православного свята хочу побажати вам миру, спокою і благополуччя. Нехай Господь береже вас і ваших рідних від дрібних і великих проблем. Бажаю, щоб цей день став початком нового і світлого життя.

***

Христос Воскрес! Бажаю всім добра, злагоди та щастя. Цінуйте прості речі та події, терпляче ставитися до всього, бути вдячними за все те, що маємо. Щастя в наших руках і бажаю грамотно ним розпоряджатися!

***

Вітаю зі світлим святом Великодня! Бажаю багато чудес і захоплень, величезного щастя у твоїй батьківщині та мирного світлого блага. Здоров’я тобі, безмежної любові, невичерпного достатку і процвітання.

***

Мої найкращі побажання миру і спокою в цей Великдень! Адже велика Божа милість Великодня — це надія, загальна християнська надія, яка примушує кожного з нас вірити в Бога, в його залишковий тріумф, в його доброту і любов, які ніхто і ніщо не зможе зламати. Вітаю!

Привітання з Великоднем у СМС

***

Бажаю щастя і злагоди в батьківщині

І благодаті Божої з небес

І нехай по всій Україні лунає:

— Христос Воскрес!

— Воістину воскрес!

***

Промені чисті

Падають з небес

Вітаємо з Великоднем

Христос Воскрес!

***

З’явилася нам милість Господня

І оживила світ, як у раю;

У знамено світле свято Великодня

Вітаю щиро я родину!

***

Великодні дні настали

Люди чисті серцем стали.

Радості, тепла, любові

Нехай прибуде у вашому домі!

***

Весна розцвіла, як казка,

І сяє сонцем висоту небес.

Вітаю зі світлим святом Великодня!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Великдень 2024: найкращі листівки та картинки

Великдень 2024 (Фото: NV) Великдень 2024 / Фото: NV З паскою! (Фото: maximum.fm) З паскою! / Фото: maximum.fm Вітання з Великоднем (Фото: cienpies/depositphotos) Вітання з Великоднем / Фото: cienpies/depositphotos Привітання з Великоднем картинки (Фото: Людмила/pinterest) Привітання з Великоднем картинки / Фото: Людмила/pinterest З Великоднем 2024 (Фото: pinterest) З Великоднем 2024 / Фото: pinterest Редактор: Альона Дука Читати далі