Зірка українських серіалів, акторка Катерина Тишкевич (Недотуркані, Ніщо не трапляється двічі, Жіночий лікар) висловилася про позицію російської акторки Анастасії Іванової, яка до початку повномасштабної війни будувала кар'єру в Україні.

Тишкевич розповіла, що знає росіян, для яких їхній паспорт став «величезним обтяженням». Українська акторка зізналася, що підтримує зв’язок з акторкою Анастасією Івановою з РФ.

Відео дня

Тишкевич зазначила, що Іванова зараз проживає із сином у Європі, а в Росії її «прокляли». Вона також додала, що Іванова «говорить українською краще за багатьох українців». Тишкевич додала, що її подруга підтримує Україну, і тому вона проти цькування людей з такою позицією.

«Я дружила і дружу з Анастасією Івановою. Наша дружба зав’язалась, коли вона переїхала жити в Україну, знімалася у наших серіалах, вийшла заміж за мого одногрупника по театральному ((український актор та музикант Владислав Онищенко, учасник гурту ZBSband, який переміг у шоу Х-фактор-9) та вони народили разом дитину. І жила вона тут. Але про все це швидко забуло наше суспільство. Коли почалась повномасштабна війна, пам’ятали тільки її червоний паспорт і готові були гнати в шию. І зараз досі готові, на жаль. Я ніколи не буду підтримувати травлю. Травлю моїх друзів, тим паче. Настя живе з дитиною в Європі весь цей час. Вона чомусь не повернулася у Росію, де мала до цього успішну кар'єру. А живе життям біженки в Європі, яке зовсім не зіркове. Росіяни її прокляли за підтримку України, а українці просто за те, що вона народилася у Волгограді. Настя вивчила мову і говорить українською краще за багатьох українців. Щелепа стоїть чудово, але вона немає можливості повернутися в Україну і будувати свою акторську кар'єру тут далі. Чому? Через ось таку нашу хвору позицію та кенселінг усіх без розбору із червоним паспортом. Настя вже все довела, вона наша. Давайте тепер переглядати окремі випадки. Я вас до цього закликаю», — написала Катерина Тишкевич.

instagram.com/kateryna__tyshkevych Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych instagram.com/kateryna__tyshkevych Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych instagram.com/kateryna__tyshkevych Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych instagram.com/kateryna__tyshkevych Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych instagram.com/kateryna__tyshkevych Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych instagram.com/kateryna__tyshkevych Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych Читайте також: «Це мене добило». Акторка Катерина Тишкевич у сльозах розповіла про погіршення свого стану Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі