Блогерка, спортсменка, нутриціологиня, професійна тренерка та відома фахівчиня зі схуднення Аніта Луценко в інтерв'ю Obozrevatel розповіла, що її донька Мія вчиться в британській державній школі.

За словами Луценко, вона не встигла добудувати будинок у Києві, і тому продовжить свій шлях віддаленого розвитку у Великій Британії. У неї також є можливість продовжувати працювати онлайн.

Відео дня

«Після пограбування (прикрий випадок стався під час відпочинку Аніти з родиною у Домінікані у 2018), причиною якого стало моє повідомлення про перебування за кордоном, я засвоїла урок — ніколи не говорити на мільйон підписників, де я зараз. Це ставить під загрозу безпеку мою та моїх близьких. Я досить часто перебуваю вдома в Києві чи в інших містах України, тож звʼязок із Батьківщиною точно не втрачаю. Наразі мені комфортно від того, що Мія навчається в британській державній школі — це неперевершений фундамент для життя. Також і я маю можливість вже 5 років продовжувати працювати онлайн. Ще 12 років тому я вирішила, що моя мрія — це мати можливість працювати незалежно від місця перебування. Тому всю свою карʼєру я вибудовувала не мережу спортзалів, а систему тренувань для людей онлайн. І я продовжуватиму свій шлях саме віддаленого розвитку. А також, на жаль, я не встигла добудувати дім у Києві, тому поки своєї ідеальної домівки в мене немає. Моя найкраща подруга вже 11 років живе за кордоном, тому дружба на відстані давно стала моєю звичкою. У Великій Британії є принаймні з десяток українок, з якими я спілкуюся регулярно», — зазначила тренерка.

Нещодавно до Луценко до Великої Британії приїхала мама, яка 2,5 роки не залишала Україну.

instagram.com/anitasporty Фото: instagram.com/anitasporty instagram.com/anitasporty Фото: instagram.com/anitasporty Читайте також: «Автоматом відчуваєш цей ефект». Як психічний стан пов’язаний з фізичним здоров’ям — Аніта Луценко Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі