Наталя Міліянчук, правнучка Ольги Франко, що була невісткою українського письменника Івана Франка, відкриє у Франції власну міні-пекарню.

Читайте також: Рецепти, вино та історії. Топ-10 українських кулінарних бестселлерів, які повинен мати на своїй поличці кожен

Одна з правнучок Ольги Франко, авторки приписів Перша українська загально-практична кухня, відкриває міні-пекарню в Марселі Biscuits qui! Про це повідомляють на сторінці у Facebook Практична кухня. Забуте і нове.

Відео дня

«Тільки тут можна буде придбати чудових печенькових звірів, що заглядають у горнятко. Красу та смакоту пече правнучка Ольги Франко Наталія Міліянчук», — йдеться у дописі. Також у соцмережах показали фото продукції, але адресу і конкретну дату не уточнили.

Креативні звірята від правнучки Ольги Франко (Фото: @facebook/praktychnakukhnia) Креативні звірята від правнучки Ольги Франко / Фото: @facebook/praktychnakukhnia Печиво звірята, яке пектимуть у Марселі (Фото: @facebook/praktychnakukhnia) Печиво звірята, яке пектимуть у Марселі / Фото: @facebook/praktychnakukhnia Редактор: Тетяна Денисенко Читати далі