Екс-підполковник поліції Віталій Манасян подав до суду на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України і вимагає визнати наказ про звільнення протиправним, повідомляє Слідство.Інфо.

Згідно з даними із судового реєстру, Манасян звернувся до Київського окружного адміністративного суду з позовом до Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, у якому просить суд визнати протиправним і скасувати наказ департаменту поліції про звільнення та вимагає поновити його на посаді, яку він обіймав до цього.

Відео дня

У своїй заяві він вимагає від Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції стягнути на його користь середній заробіток за час вимушеного прогулу.

У коментарі Слідству.Інфо, Манасян повідомив, що на своє представництво в суді він видав довіреність адвокату.

Читайте також:
На Вінниччині двоє чоловіків у камуфляжі застрелили поліцейського (Фото:Скриншот з відео Одеса Info / Telegram) На Вінниччині військові батько і син розстріляли поліцейських, їх затримали — що відомо

«Я свою позицію виклав адвокату, не хочу туди навіть близько підходити. Дасть Бог, без мене це все пройде, мені не хочеться в це занурюватися. Насправді це дуже неприємно», — підкреслив Манасян.

На запитання про очікування від суду, Манасян зазначив, що його основна мета — відновити своє ім'я.

«Мене звільнили незаконно. Чи хочу я там працювати? Ні. Але відновити своє ім'я, що я не негідник, який там хамив, грубіянив… Я не збираюся виправдовуватися, я все зроблю за законом. Усі отримають заслужене покарання», — додав екс-поліцейський.

21 квітня 2024 року у столичному ресторані співробітник Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції та підприємець Максим Шкіль не поділили столик у ресторані. Зазначалося, що причиною конфлікту стало помилкове подвійне бронювання одного столика.

За його словами, правоохоронець Манасян реагував на зауваження працівників закладу погрозами та лайкою, а також погрожував бізнесмену. Через кілька годин після повідомлення Шкіля, Манасяна звільнили.

Редактор: Євгеній Василенко Читати далі