Британський боксер Тайсон Ф’юрі вперше публічно звернувся до своїх фанатів після того, як програв Олександру Усику в бою.

Читайте також: «Він повинен зупинити Чжана»: ексчемпіон світу пояснив, завдяки чому Вайлдер зможе перемогти китайського велетня

Циганський король записав відео, на якому попросив вболівальників підтримати команду свого промоутера Френка Воррена напередодні битви з Matchroom Едді Хірна.

«Це Тайсон Ф’юрі з важливим зверненням, настільки важливим, що я записую його у своїй спальні. Френк, Queensberry і всі хлопці з нашої команди, зробіть свою справу! Розмажте Едді Хірна та його Matchroom, вперед хлопці! Удачі усім боксерам», — сказав Ф’юрі.

Відео дня Читайте також: «Не хоче прокидатися о п’ятій ранку». Промоутер Усика розповів, чи завершить українець кар'єру після реваншу з Ф’юрі

Нагадаємо, що 1 червня в Саудівська Аравія, відбудеться великий турнір, на якому промоутерські компанії Matchroom Boxing Едді Хірна та Queensberry Promotions Френка Воррена проведуть змагання між собою.

Зокрема, на одному рингу зійдуться Даніеля Дюбуа (20−2, 19 КО) та Філіпа Хрговича (17−0, 14 КО) — на кону стоятиме титул тимчасового чемпіона IBF, який належить Усику.

Також Деонтей Вайлдер проведе бій проти Чжана Чжилея.

18 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі та став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі. Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.

Раніше ми писали, що президент WBC відреагував на рішення боксерської федерації з приводу чемпіонського титулу Усика

Редактор: Олександр Волочан Читати далі