Українська співачка Тоня Матвієнка записала кавер на хіт початку 2000-х Океану Ельзу — пісню Друг і представила кліп, в якому знявся українький військовий, офіцер Андрій Максимук із позивним Бетмен.

У виконанні Тоні Матвієнко знаменита пісня гурту Океан Ельзи Друг, яка вийшла у 2001 році, зазвучала інакше, стала більш чуттєвою і жіночною. Зміст твору не змінився, але абсолютно змінилося сприйняття твору.

Відео дня

«Думаю, у кожного була ситуація, коли в дружніх відносинах хтось один був закоханий, але при різних життєвих обставинах, не міг зізнатися у своїх почуттях і бажаннях», — розповіла Тоня Матвієнко, як розуміє значення своєї версії пісні.

https://www.youtube.com/watch?v=Ct-wXcM83rE

Крім Тоні Матвієнко, головним героєм кліпу став офіцера військової частини А2298 (132-го окремого розвідувального батальйону) Десантно-штурмових військ Андрія Максимчука, з позивним Бетмен. Зняв відео режисер Яків Кирієнко.

Оригінальна версія Океана Ельзи — Друг

https://www.youtube.com/watch?v=mwUTZL7-uSM Читайте також: «Вирішила все оформити правильно». Тоня Матвієнко розповіла, що буде з творчим спадком її матері Редактор: Юлія Найденко Читати далі