Колишній британський боксер Спенсер Олівер, який був чемпіоном Європи в найлегшій вазі, прокоментував перемогу абсолютного чемпіона світу в надважкій ваговій категорії Олександра Усика (22−0, 14 КО) над Тайсоном Ф’юрі (34−1−1, 24 КО).

«Перші 3−4 раунди забрав Усик, але Тайсон впорався з цим та завдав потужного аперкоту в 5-му раунді. Це трохи змінило ситуація, після цього Ф’юрі почав мати певний успіх. 5-й, 6-й та 7-й раунди забрав британець, він домінував у них.

Відео дня

Коли у 9-му раунді Усик влучив тим кросом, здавалося, ноги Ф’юрі відключилися. Олександр робив те, що вміє найкраще — «настрибував» на Тайсона, кидав комбінації, його точність була блискучою. Ф’юрі пережив різні неприємності, лише канати врятували його.

Рефері почав рахувати нокдаун. Але ще перед цим Усик замахнувся своєю лівою так, що якби йому дали влучити — Ф’юрі не уникнув би її.

Можливо, саме це й завершило б бій для Тайсона. Але він все одно показав нам, чому є великим чемпіоном. Просто шаленство, як швидко він відновився. Хоча я вважав, що після такого навіть Ф’юрі не здатний повернутися в норму. Але йому вдалося, він був у хорошому стані, та все одно останні три раунди забрав Усик", — сказав Олівер в інтерв'ю Boxing24/7.

Читайте також: «У Тайсона — біполярний розлад»: промоутер Ф’юрі різко відреагував на його слова про те, що Усик «отримав перемогу через війну в Україні»

Нагадаємо, що Олександр Усик переміг роздільним рішенням суддів та став першим абсолютом у надважкій вазі з 1999 року.

На нашому сайті доступне відео нокдауну та відео найкращих моментів бою.

Раніше стало відомо, що Ф’юрі ухвалив рішення з приводу реваншу з Усиком

Також ми писали, що Усик показав, як виглядають його кулаки після битви з Ф’юрі

Раніше ми повідомляли, що відомий суперважковаговик пояснив, завдяки чому Усик побив Тайсона Ф’юрі

Редактор: Олександр Волочан Читати далі