Державний департамент США стверджує, що зброя з минулих пакетів військової допомоги Україні вже знаходиться на передовій.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Держдепу.

«Допомога з попередніх пакунків уже доставлена на передову, і ми доставимо цю нову допомогу якнайшвидше, щоб українські військові могли використати її для захисту своєї території та українського народу», — ідеться в повідомленні.

Відео дня

Держдеп підкреслив, що США продовжуватимуть підтримувати Україну в захисті її свободи.

Читайте також:
Танки Leopard (Фото:REUTERS/Denis Balibouse) 10 танків Leopard 1A5 і багато іншого. Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

24 травня США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні на суму 275 мільйонів доларів. Міноборони США зазначає, що цей пакет допоможе Україні відбити наступ Росії в Харківській області, а також задовольнить найнагальніші потреби України на полі бою.

Президент США Джо Байден 24 квітня підписав законопроєкт, що передбачає $61 млрд підтримки для України, який Палата представників Конгресу перед цим не могла розглянути кілька місяців.

Одразу після підписання Байден заявив, що США почнуть постачання зброї з наступного пакета допомоги Україні протягом кількох годин.

Редактор: Єлизавета Кумбер Читати далі