У цьому рецепті ви знайдете ідеальне поєднання солодкого меду, солоного сиру та кислих вишень. Страва чудово смакуватиме з крекерами чи підсмаженими тостами.

Як варіант, запекти камамбер можна в духовці при температурі 220 С протягом 10−15 хвилин. Він чудово смакуватиме з улюбленим червоним вином.

Як приготувати камамбер з вишнями на грилі

Відео дня

Інгредієнти:

Камамбер

Оливкова олія

Сіль

Вершкове масло

Чебрець

Вишні

Бурбон (за бажанням)

Мед

Читайте також:
Пиріг можна присипати цукровою пудрою або полити медом. За бажанням можна додати горішки (Фото:depositphotos/WedFotoNet) Готується за лічені хвилини. Як зробити простий пиріг з грушею, сиром та медом

Спосіб приготування:

1. Розігрійте гриль або сковороду-гриль на сильному вогні. Натріть камамбер невеликою кількістю оливкової олії та посипте сіллю. Покладіть на гриль і смажте приблизно по 2−3 хвилини з кожного боку або поки брі не стане теплим і липким всередині. Будьте обережні, перевертаючи камамбер, ви ж не хочете, щоб він розламався. Обережно зніміть його з гриля.

2. Тим часом додайте вершкове масло, чебрець, вишні та бурбон (якщо використовуєте) у невелику сковорідку, поставлену на середній вогонь. Готувати, періодично помішуючи, поки вишні не пустять сік, приблизно 5 хвилин. Зніміть з вогню.

3. Для подачі викладіть теплий камамбер на сервірувальну тарілку. Зверху покладіть вишні та щедро полийте медом. Смакуйте з підсмаженим хлібом або крекерами!

Редактор: Тетяна Денисенко Читати далі