Поет, народний артист України Юрій Рибчинський в інтерв'ю проєкту НАОДИНЦІ розповів, як оцінює творчість Артема Пивоварова, та висловився стосовно Олега Винника, який проживає в Німеччині та не дає концертів.

Читайте також: Юрій Рибчинський зізнався, чим займаються його онуки і пояснив, чому вважає себе «обкраденим»

«Я мало його бачив, а те, що бачив, мені подобається (про Пивоварова). Хороших багато, так би мовити. Ось так увірватися, як Винник, щоб ніхто не знає, і раптом стати номером один за популярністю. Він став популярним, як свого часу Назарій Яремчук, Василь Зінкевич. Зараз немає Винника і місце вакантне. Можна сказати, що Пивоваров займе це місце? У кожного є своя аудиторія. І в Полякової, Монатіка вона є. Але це не основний напрямок української естради. Є стратегічний напрямок. Він може змінювати аранжування і все, але є основний напрямок. На берегах можуть валяти дурня, але якщо не йти в руслі цього напрямку, то до моря не дійдеш. Думаю, рано чи пізно з’являться композитори з таким же талантом, як у Поклада, Івасюка, Білаша, але вже на новому рівні. І українська пісня переживе ренесанс», — зазначив легендарний поет.

Відео дня

Раніше Юрій Рибчинський висловився про позицію Тамари Гвердцителі та розповів про дружбу з Наталією Могилевською.

Читайте також: «Доросла не по своїх роках». Артем Пивоваров розповів про співпрацю з Klavdia Petrivna, яка приховує свою особистість Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі