Чемпіон IBF International у другій середній вазі Петро Іванов поділився очікуваннями від поєдинку між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом. NV проведе онлайн-трансляцію бою, який відбудеться 12 травня в Австралії.

Читайте також: Ломаченко — Камбосос: як безкоштовно подивитися бокс в Україні

Журналіст NV Андрій Павлечко ексклюзивно поспілкувався з непереможним українцем. Петро Іванов розповів, чому Ломаченко не нокаутує австралійця та хто завоює вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкому дивізіоні.

Відео дня

— Що очікуєте від Ломаченка у поєдинку проти Камбососа?

Думаю, що Ломаченко виграє цей поєдинок за очками. На мою думку, бій не завершиться достроково.

— За кого вболіватимете у цьому поєдинку?

Вболіватиму, звичайно, за Ломаченка, бо він є і буде нашим спортсменом. Василь представляє нашу країну, тому вболіватиму за нього.

— Яких дій Камбососа варто уникати Ломаченку?

Акцентованих ударів, які іноді викидає Камбосос. Вони дуже вибухові. Але роботу ніг Ломаченка знають всі. Василь не дасть просто так по собі влучити. Українець на рівень технічніший, тому виграє за очками. Чому не нокаутом? Камбосос фізично сильний і витривалий, тримає удар, але технічно не зможе переграти Ломаченка й програє рішенням суддів.

— Якщо Ломаченко все ж програє Камбососу, як це вплине на карʼєру Василя і його авторитет у дивізіоні?

Якщо Ломаченко програє Камбососу, то, на мою думку, вирішить закінчити карʼєру. У разі поразки Василю потрібно буде провести 2−3 поєдинки, щоб знову зійти на вершину, а у нього немає на це часу. На жаль, він вже втрачає кондиції, але ще один-два роки є, щоб стати абсолютним чемпіоном, — сказав Іванов.

Читайте також: Ломаченко — Камбосос: відеотрансляція чемпіонського бою

Також непереможний українець розповів, чому судді можуть «пограбувати» Ломаченка у бою з Камбососом.

Раніше легендарний тренер з боксу розповів, чи зможе Ломаченко нокаутувати Камбососа у чемпіонському поєдинку.

Редактор: Андрій Павлечко Читати далі