Автор: Анастасія Печенюк

Компанія Ubisoft представила розгорнутий 13-хвилинний геймплейний відеоролик нової Assassin’s Creed Shadows, яка вийде у листопаді.

https://www.youtube.com/embed/FjAzNpMYTxw

Новий трейлер дає краще уявлення про те, як насправді відбуватиметься гра. Довгий огляд ігрового процесу, який триває приблизно 13 хвилин, демонструє розгалужену інтерпретацію феодальної Японії в грі, а також детально описує різні навички та підходи двох її головних героїв.

Відео дня

Shadows — це остання частина серії, яка має подвійних героїв. За сюжетом, їм належить знайти свій шлях у масштабному відкритому світі, де панує розбрат.

Читайте також:
Гра має вийти наприкінці 2024 року (Фото:Ubisoft) Фанати будуть в екстазі. З’явилися важливі деталі нової частини Assassin’s Creed про феодальну Японію

«У Assassin’s Creed Shadows ви переживете переплетені історії Наое, досвідченого сінобі-вбивці з провінції Іга, та Ясуке, могутнього африканського самурая з історичної легенди. На тлі бурхливого пізнього періоду Сенгоку цей чудовий дует відкриє свою спільну долю, відкриваючи нову еру для Японії», — йдеться в анонсі гри.

Автори Assassin’s Creed Shadows продемонстрували проходження гри як за самурая Ясуке, так і за ніндзю Наое у новому трейлері. Також ролик надає змогу дослідити локації гри.

Нагадаємо, нова Assassin’s Creed Shadows вийде одночасно на ПК, PS5 та і Xbox Series X/ S 15 листопада. Ubisoft також підтвердила, що гра зрештою вийде й на Mac.

Читати далі