Український боксер Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі, перемігши Тайсона Ф’юрі.

Читайте також: Знищено одного Ф’юрі. У Німеччині висміяли Циганського короля у стилі Повітряних Сил України після поразки Усику — фото

За словами Френка Воррена, промоутера Циганського короля, британець виграв останній раунд, також він заявив, що українець не переміг у всіх шести останніх раундах, повідомляє iFL TV.

Відео дня

«Зупинити? Він продовжував, чи не так? Ви знаєте, що він продовжував, чому бій мав бути зупинений? Він не був у нокауті, він піднявся, він має здатність чудово відновлюватись.

Я взагалі не хочу, щоб його били, чесно кажучи, але він має чудову здатність до відновлення, і він повернувся до бою. Він виграв останній раунд, на мій погляд.

Усик не виграв шість раундів з останніх шести, але, очевидно, був раунд 10−8 з нокдауном. Але я не скаржуся на це, що є, те є. Врешті-решт, незалежно від того, чи є ви фанатом Тайсона Ф’юрі, фанатом Усика чи фанатом когось іншого, ви отримали справжнє задоволення сьогодні від захопливого та чудового бою", — сказав Воррен.

Читайте також: Чиє ім'я було нанесене на шорти Олександра Усика, в яких він став абсолютним чемпіоном світу — фото

Нагадаємо, що Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів, а у дев’ятому раунді відправив суперника в нокдаун.

Раніше Британський ветеран звернувся до рефері бою Усик — Ф’юрі з претензією.

Редактор: Андрій Павлечко Читати далі