«Я б сказав, що ви будете страждати»: легенда Барселони звернувся до нового головного тренера команди

Колишній головний тренер Барселони Хаві Ернандес поділився думкою про рішення клубного керівництва звільнити його з посади, а також розповів, що хоче сказати новому наставнику каталонців.

«Суперечливе відчуття. Ми з командою думали, що це ще не кінець. Ми не вигравали титули, але були на правильному шляху. У футболі є такі речі. Керівництво ухвалює рішення. Що ж, ми задоволені тим, що зробили: це два титули в складній ситуації. Причини відходу? Я не зобов’язаний називати причини. У мене немає іншого вибору, окрім як прийняти це, і нічого більше. Рішення вже ухвалено, і треба дивитися вперед.

Відео дня

Що пораджу новому тренеру? Я б сказав йому, що йому доведеться зіткнутися з дуже складною ситуацією. Єдине, що може врятувати тебе в цьому клубі — це перемога. Новому тренеру я б сказав, що ви будете страждати. Це важка робота, і вам доведеться набратися терпіння", — цитує фахівця видання Marca.

Читайте також: На якому місці Довбик? Визначився володар Золотої бутси-2024

Нагадаємо, що Хаві очолював Барселону з 2021 року. Під його керівництвом команда стала чемпіоном у сезоні-2022/23 та виграла Суперкубок Іспанії. У поточній кампанії іспанський гранд завоював срібні нагороди Ла Ліги.

Зазначимо, що легендарний футболіст Хаві виступав за каталонців протягом 1998−2015 років.

За інформацією ЗМІ, головним кандидатом на посаду нового головного тренера Барселони є німець Ганс-Дітер Флік.

Раніше ми писали, що головний тренер Реала розповів про свій раціон у день фіналу Ліги чемпіонів

Редактор: Олександр Волочан Читати далі