Відповідно до прогнозів букмекерів, українські артистки alyona alyona та Jerry Heil мають великі шанси вийти у великий фінал, що відбудеться 11 травня.

Читайте також: Євробачення 2024. Коли і де дивитися перший півфінал, у якому виступлять представниці України Alyona Alyona та Jerry Heil

Вже 7 травня alyona alyona та Jerry Heil виступлять у першому півфіналі на Євробаченні 2024. Букмекери оновили свої прогнози щодо тріумфаторів першого півфіналу і зазначили, що шанси співачок потрапити у грандфінал доволі високі.

Відео дня Читайте також: Євробачення 2024. Пісні всіх учасників конкурсу

Зазначимо, що у першому півфіналі виступатимуть Кіпр, Сербія, Литва, Ірландія, Україна, Польща, Хорватія, Ісландія, Словенія, Фінляндія, Молдова, Азербайджан, Австралія, Португалія та Люксембург.

Однак у фінал пройдуть лише 10 учасників — відбиратимуть їх на основі голосів глядачів. Голосувати зможуть ті країни, які представлені у півфіналі, а також країни з категорії Решта світу — ті, які не беруть участі у пісенному конкурсі.

Читайте також: Як голосувати в першому півфіналі Євробачення. Покрокова інструкція як проголосувати в Україні та за кордоном

Лідерами букмекерського прогнозу наразі є Хорватія, Україна, Литва, Ірландія та Фінляндія. Їхній шанс потрапити у фінал складає понад 90%. Трохи менше шансів у Люксембурга, Португалії, Кіпра, Польщі та Сербії, однак вони за даними букмекерів теж можуть виступити у фіналі.

Зазначимо, що перший півфінал конкурсу почнеться 7 травня о 22:00 за київськом часом. Україна виступатиме під номером 5. Подивитися виступи онлайн можна буде на сайті Євробачення, на YouTube-каналі Євробачення Україна, телеканалі Суспільне Культура, Facebook-сторінках Євробачення Україна, Суспільне Мовлення, Суспільна Культура, Перший. Також трансляцію вестиме радіо Промінь.

Читайте також: Створює тренди. Що відомо про Таню Муіньо, яка стала режисеркою виступу alyona alyona і Jerry Heil Редактор: Діана Шароді Читати далі