Остап Маркевич, який у сезоні 2023/24 був асистентом свого батька у Карпатах, підтвердив інформацію про те, що залишив Україну.

При цьому Маркевич-молодший зазначив, що виїхав в Іспанію у зв’язку з особистими справами і має намір повернутись в Україну.

Читайте також: «Це не спортивний принцип». Легенда Динамо розкритикував тренера Карпат за вчинок після вирішального матчу Першої ліги

— На даний момент знаходжусь в Іспанії, тому що мені потрібно вирішити питання з іспанською резиденцією, яку я продовжую. Для отримання документів необхідна моя фізична присутність.

Відео дня

З 2015 року я і моя сім'я живемо в Іспанії, мій син вчиться в іспанській школі, та й взагалі багато юридичних аспектів вимагають моєї присутності тут.

— Як ви виїхали з України?

— Я вже не раз виїжджав і повертався в Україну у встановлений в законодавчому порядку спосіб. В найближчий час планую повернення в Україну, — цитує Маркевича Український футбол.

Читайте також: Перший досвід в УПЛ. Полісся призначило новим головним тренером Імада Ашура — хто це такий

Маркевич додав, що не буде працювати в тренерському штабі Карпат у наступному сезоні і планує відновити самостійну кар'єру як головний тренер.

Раніше ми повідомляли, що легенда Карпат та ексфутболіст збірної України завершив кар'єру.

Редактор: Орест Дида Читати далі