Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Деонтей Вайлдер (43−3−1, 42 КО) розповів про свої подальші цілі у спорті.

«Поки я тут, ще є титули, які треба повернути, пережити цей момент знову. Думаю, кожен боєць хоче стати чемпіоном та утримувати титул, інакше не думаю, що ми б займалися цим.

Відео дня

Але є деякі боксери, яких цікавлять лише гроші. Якщо ви тут лише заради грошей, то ви не затримаєтеся тут надовго. Тому що гроші приходять і йдуть, це лише тимчасово, це не приносить щастя та спокою.

Тож моя ціль — повернути собі титули. Я все ще хочу бути абсолютним чемпіоном. Життя чудове, і все, що я хочу, — щоб мої діти жили в достатку, щоб у них все було значно краще, ніж я можу собі уявити.

Я дуже пишаюся тим, що можу забезпечити всіх сімох. Це прекрасно. але я все ще маю місію, поки я тут. Справа не тільки в грошах, а в тому, щоб знову здобути титули. Після цього я можу спокійно закінчити зі спортом", — сказав Вайлдер в інтерв'ю Queensberry Promotion.

Читайте також: «Він повинен зупинити Чжана»: ексчемпіон світу пояснив, завдяки чому Вайлдер зможе перемогти китайського велетня

Нагадаємо, що 1 червня Деонтей Вайлдер проведе бій проти китайця Чжана Чжилея.

Додамо, що в грудні 2023 рок Джозеф Паркер переміг Бронзового бомбардувальника одноголосним рішенням, а 8 березня 2024 року Чжана Чжилея.

Раніше ми писали, що ексжертва Усика оцінив сильні сторони Вайлдера та китайського велетня

Редактор: Олександр Волочан Читати далі