Незвичайні прізвища часто викликають захоплення. В Україні, на Тернопільщині живе мешканець, який володіє надзвичайно довгим та неповторним прізвищем. Зараз його прізвище та ім'я складають майже сто символів, які з трудом поміщаються на його ID-картці.

Чоловік вирішив змінити свої паспортні дані, коли йому виповнилося 24 роки, попри те, що раніше вже готувався до цього кроку. Станом на 2019 рік, цей чоловік вже чотири рази змінював свої особисті дані. Останній раз його прізвище та ім'я були такими: Бронівогневладислав-Едуардолеонардоконстантинослав Володимиренклименжільєнко-Громинревинградинтеменко.

Відео дня Чоловік з найдовшим іменем та прізвищем в Україні (Фото: Скрін із програми Т1 Новини на Уoutube) Чоловік з найдовшим іменем та прізвищем в Україні / Фото: Скрін із програми Т1 Новини на Уoutube

Тернополянин впевнений, що вчинив правильно. Він відмовився показувати своє обличчя, стверджуючи, що не хоче привертати до себе увагу, але вирішив поділитися своєю історією. Чоловік розповідає, що він вирішив змінити свої паспортні дані, коли йому виповнилося 24 роки, а саме у 2010 році. Він наголошує, що якби міг, зробив би це раніше. За його словами, спочатку він розглядав кілька варіантів зміни своїх паспортних даних. Наразі він вже чотири рази змінював свої документи, і кожного разу його ім'я та прізвище ставали довшими.

«Підтекст у тому, що я ніби Володимир (тобто я хочу бути в мирі зі всім). А друга частина означає, що я до всього серйозно ставлюся, а грім, град, означають, що намагаюся дати опір всьому», — коментує тернополянин Бронівогневладислав-Едуардолеонардоконстантинослав Володимиренклименжільєнко-Громинревинградинтеменко.

Чоловік використав інформацію з Вікіпедії для комбінації свого імені та прізвища. Він зазначив, що якби мав таку можливість, то зробив би свої особисті дані ще довшими. Він навіть планував розширити своє прізвище до 70 символів.

«Відкрив вікіпедію, почав комбінувати, з основних частин забрав ім'я і додав суфікс лав, переніс його у кінець. Якби була більша кількість символів у реєстрі, а так зараз максимум 50, то в мене так і є 50 з дефісом», — додає чоловік.

Друзі тернополянина з неординарним ім'ям вже адаптувалися до його унікальності, називаючи його Бронік або Бронівогневладислав. Навіть у банківських установах немає проблем з його іменем. Чоловік стверджує, що головна мета зміни особистих даних — це демонстрація його права на вибір. Попри свій вибір, він все ж таки зберіг інформацію про свого батька у документах. Так, у графі по батькові все ще написано Миколайович.

Редактор: Альона Дука Читати далі