Сьогодні віряни святкують Вознесіння Господнє. Це важливе свято, що у 2024 році випало на 13 червня, і є одним з 12 ключових релігійних свят.

Цього дня вшановують подію, коли Ісус Христос пішов до небесного храму Господнього. За Євангелієм, на 40-й день після Воскресіння, Ісус разом з апостолами вийшов на гору Єлевонську в Єрусалимі, де дав останні вказівки своїм учням. Потім він вознісся на небо. Люди вважали, що від Великодня до Вознесіння відчиняються двері до раю та пекла, створюється портал між світами, коли божественне і людське, світ живих і мертвих, грішників і праведників відзначають перемогу життя над смертю.

Відео дня

Вознесіння Господнє: привітання українською мовою

***

Мир вашій оселі, нехай віра і любов гріють і оберігають серця близьких і дорогих серцю людей. Нехай у небі завжди світить зірка, яка висвітлює дорогу і спрямовує на істинний шлях. Всіх благ і процвітання! З Вознесінням Господнім!

***

З Вознесінням Господнім

Я вас вітаю!

Щастя і великої любові

У житті вам бажаю!

***

Вітаю з Вознесінням! Нехай Господь охороняє вашу сім'ю від зла і негоди та дарує вам щастя, любов і благодать. Нехай на серці буде світло і спокійно, кожен день приносить радість і позитив.

***

Вознесіння Господнє

Звістку добру несе.

Нехай із радістю сьогодні

Господь дарує все!

Нехай буде з вами щастя,

І Божа благодать!

Тоді негаразди всякі

Вас будуть обходити стороною!

***

З Вознесінням Господнім! Нехай цей день наповнить серце радістю, з'єднає серця, близьких людей, пам’ять про тих, кого немає поруч у цей час. Я бажаю молитвам завжди досягати небес, щоб душа не плакала і не страждала, а життя обходило стороною біди!

***

З Вознесінням Господнім

Вітаю вас!

Нехай буде найсвітлішим

Ваш кожен день і час!

***

Вітаю зі святом Вознесіння Господнього і від душі бажаю щасливого довгого життя з чистими думками, з добрими справами, з люблячими людьми, з вірними друзями, з красивими історіями, з ніжними почуттями!

***

Сьогодні — Вознесіння,

Нехай щастя до вас прийде!

Тривога і сумнів

Нехай назавжди піде.

Нехай Господь наш істинний

Допоможе вам у всьому,

Живіть тільки думками

Ви чистими про нього!

***

У день Вознесіння Господнього дозволь побажати тобі жити почуттями щирої любові, щоденно, отримуючи добрі вісті, відкриваючи свою душу новим надіям і мріям, посилаючи молитву за щастя і спокій, зберігаючи добру віру, не знаючи страхів і невдач.

Редактор: Альона Дука Читати далі