Колишній тенісист та чинний військовослужбовець Сергій Стаховський поділився думками щодо «хороших» росіян.

Читайте також: «Подолаємо напад загарбників». Легендарний Стаховський пригадав перші слова, які написав 24 лютого 2022 року

В інтерв'ю РБК-Україна Стаховський сказав, що хорошими росіянами можна назвати тих, які зараз зі зброєю воюють проти загарбницької армії РФ в Україні, однак їх дуже мало.

Відео дня

«Немає їх. «Хороші рускі» зі зброєю зараз в Україні воюють проти всієї тої збірної солянки (окупаційної армії РФ — ред).

«Хороші рускі», які десь там далеко кажуть, ой як недобре, це лише форма своєї легалізації за кордоном. І зараз вони просувають історії, що є русофобія, хоча вони всі відповідальні за те, що зараз коїться в Україні.

Навіть якщо ці «хороші» є, то їхня кількість настільки маленька, що якщо ми почнемо розказувати, що вони існують, дуже велика кількість росіян, які не такі хороші, будуть підлазити під цю квоту. Таким чином ми їх просто легалізуємо.

Можливо, це жорстко, але в нас сотні тисяч загиблих, поранених, покалічених, мільйони біженців, зруйновані сім'ї, і ми повинні десь показувати якусь толерантність? Я проти", — сказав Стаховський.

Зазначимо, що Сергій є військовослужбовцем Центру спеціальних операцій СБУ Альфа.

Читайте також: «Є у нас пару боксерів». Стаховський назвав українських спортсменів, які його найбільше розчарували під час війни

Раніше Стаховський розповів, як ставиться до виїзду українських футболістів за кордон.

Також Сергій розповів, як готувався до повномасштабної війни Росії в Україні.

Редактор: Андрій Павлечко Читати далі