Ворог дедалі частіше застосовує безпілотники для розвідки й ударів, бійці "Сталевого кордону" відбивають атаки - глава МВС

Російські окупанти дедалі частіше застосовують безпілотні літальні апарати для розвідки й ударів поблизу кордону, бійці "Сталевого кордону" протидіють ворожим диверсійно-розвідувальним групам і відбивають атаки противника, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

У четвер у телеграм-каналі міністр поінформував, що він разом із головою Держприкордонслужби Сергієм Дейнеком побував на позиціях бійців бригади прикордонників "Сталевий кордон" на Харківщині — за лічені кілометри від кордону з ворогом.

"Підступний ворог усе частіше використовує безпілотники. Як для розвідки, так і для завдання точкових ударів. Бійці "Сталевого кордону" щодня садять або подавляють роботу російських "пташок". Деякі з них зі свіжого випуску — виготовлені лише кілька місяців тому. Придатні дрони повертаються до попередніх власників, але вже з подарунками від "сталевих", — написав міністр.

За словами глави МВС, хороші умови несення служби бійців позитивно впливають на мотивацію та результат роботи бригади. "Воїни бригади протидіють ворожим ДРГ і постійно відбивають атаки противника на передовій. На озброєнні підрозділ має потужні вогневі засоби", — зазначив він.

Клименко додав, що воїнів-прикордонників за високі досягнення відзначено нагородами.

Теги:
#сталевий_кордон