Зірка серіалу Слуга народу і студії Квартал 95, українська акторка Ольга Жуковцова приголомшила, як батько ледь не вбив маму на її очах.

В інтерв'ю Славі Дьоміну вона розповіла про трагедію, яку пережила, коли була 3-річною дитиною, і згадала стосунки своїх батьків.

«У нас була страшна історія в мами. Дідусь був жорсткий, він деспотично її виховував. У мене зараз немає ні мами, ні тата, ні бабусі, ні дідуся. У нас із мамою не було любові до того, як я не вийшла заміж і не народила сина. І до того, як моя мама не зустріла мого вітчима, і знайшла кохання всього свого життя. Вона завжди була втомлена — 35 робіт, 30 заводів. Втомлена нещасна жінка. Мій дідусь її виховував, як пацана. У моєї мами до 50 років не було почуття гумору. Моя мама завагітніла братом із хуліганом… Тато був п’ющим, курящим, гулящим чуваком. А потім з’явилася я», — зізналася актриса.

Відео дня

Жуковцова шокувала, як батько намагався вбити її маму:

«Він піймав білку і вирішив бити мою маму. Мені було три роки. Я пам’ятаю, як я закриваю мою маму, а він її б'є. І наступного дня, вночі я спала з мамою, я прокидаюся, а все ліжко в крові. Він вскрив мамі живіт. Вона зі мною в ліжку була. Перерізав їй вени, пішов у свою кімнату, закрився і перерізав собі вени. Моя мама доповзла до сусідів, викликала швидку і вони лежали в сусідніх палатах. Мамі робили дуже важку операцію, тому що він якусь артерію їй зачепив», — поділилася актриса.

Ольга Жуковцова народилася в Запоріжжі в родині інженерів. Вона знімалася в телевізійних проєктах Слуга народу, де грала помічницю міністра Оксану Сковороду, Село на мільйон, Розсміши коміка і Жіночий квартал.

Читайте також: «Не хочу про це говорити». Актриса Кварталу 95 Ірина Гатун відмовилася коментувати скандал із роллю переселенки зі Скадовська Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі