25 травня російські окупанти влучили КАБами в спальний район Харкова, де розташований ТЦ Епіцентр. Також було пошкоджено будівлю піцерії Vilena’s.

Про приліт повідомили на сторінці закладу в Іnstagram. «Привіт, це Vilena’s і так, нам учора прилетіло. Команда — ціла, гості — цілі. Тепер розуміємо чому дісталось нам на пів підвальне приміщення до „повномасштабної“, а ми ще тоді трохи „воротили“ носиком. Дякуємо за всі повідомлення підтримки у особисті повідомлення, ми відновлюємось і працюємо. Так пишаємось командою і нашими сміливими гостями», — йдеться у дописі.

Відео дня Читайте також: «Все зруйновано вщент». Через російський ракетний обстріл харківська мережа кав’ярень залишилась без виробництва кави

У соцмережах також зазначили, що працівники піцерії створили фінансову «банку», допомога з неї піде на допомогу курʼєру, у якого після вибуху дуже пошкоджений автомобіль. «Ми в афігу. Продовжуємо ї*ашити. Харків не зламати, а ми ж зразкові харківʼяни», — зазначили в дописі.

Станом на 27 травня у піцерії готують їжу і приймають гостей. «Дякуємо всім гостям, які зробили донати на відновлення проєкту та машини курʼєра та команді за стійкість та жагу продовжувати нашу справу. Дякуємо кожному, друзі. Не здаватись — девіз. Харків — форевер», — йдеться на сторінці закладу в Іnstagram.

Читайте також: Харківська мережа відкрила кав’ярню в прифронтовому Ізюмі Редактор: Тетяна Денисенко Читати далі