Независимо от того, обладательница ли вы тонких, густых, вьющихся или кудрявых волос, боб — это вневременная прическа, которую можно адаптировать, чтобы выгодно подчеркнуть любую форму лица.

Читайте також: П’ять зручних і трендових варіантів. Зачіски на весну 2024, які підійдуть для різних випадків

Хоча багато тенденцій у зачісках з’являються і зникають, є один образ, який ніколи не вийде з моди: стрижка боб. Класична стрижка боб, довжина якої знаходиться між підборіддям і плечима, може відмінно доповнювати різні форми обличчя. Але боб можна також зробити різної довжини й текстури, щоб він відповідав вашому індивідуальному стилю.

Відео дня

Хвилястий боб

Якщо шукаєте зачіску, яка поєднуватиме в собі ідеальний баланс між невибагливістю у догляді та високим стилем, зверніть увагу на хвилястий боб. Цей невимушений, розпатланий образ випромінює шик, пропонуючи свіжий відхід від надмірно структурованого бобу. Що стосується стрижки, краще текстурувати або зменшити вагу волосся — це додасть йому повітряного ефекту. Хвилястий боб має стильний вигляд у поєднанні з чубчиком. Цей стиль абсолютно ідеальний, якщо у вас природні хвилі.

Прямий боб

Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі