Житель українського окупованого села влаштувався у російську армію та розстріляв шістьох командирів 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це у суботу, 4 травня, повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника.

За словами росіян, чоловіка взяли на службу у ворожу армію після окупації населеного пункту у звʼязку з нестачею охочих росіян воювати проти України.

Після цього його укомплектували і «закинули в артилерію у взвод управління, бо вже старий — 50 років», розповіли загарбники.

Відео дня

«Вночі зайшов як свій у ролі радіотелефоніста, попрацював, почекав момент, і почав шмаляти у сплячих хлопців, і втік. Підсумок — пригріли змію», — розповіли перелякані окупанти.

Читайте також: «Соратникам» вбитого в Донецьку американця, який воював за РФ, соромно писати, що його вбили свої — журналіст

Таким чином чоловік розстріляв шістьох російських військових.

Бутусов повідомив, що під прицілом опинились командири артилерійського дивізіону, а українець сховався у районі Олександрівки Донецької області.

Журналіст Денис Казанський, посилаючись на Z-канали, повідомив, що мова йде про українця Юрія Галушка. Російські військові випустили його із колонії для контрактної служби молодшим сержантом.

Також відомо, що розстріляні українцем військові служили в управлінні артдивізіону 10-го танкового полку РФ, який тепер розшукує Галушка.

Денис Казанський / Telegram Фото: Денис Казанський / Telegram

Чоловік втік з автоматом АК-12 з прибором безшумної стрільби.

Редактор: Вікторія Горьова Читати далі