Актор театру і кіно В’ячеслав Довженко (Кіборги, Свінгери, Інший Франко, Клан ювелірів, Буча) в інтерв'ю проєкту НАОДИНЦІ зізнався, чи готовий піти на фронт.

«Я не боюся. А чого боятися? Ми всі могли боятися, що м*скалі нападуть. Цей страх нам щось дав? Вони ж усе одно напали. Якщо тебе заберуть на війну, цей страх тобі що-небудь дасть? Якщо прийде до мене черга, значить прийде черга. Що ж тут зробиш. Я взагалі нічого не знаю про бронювання: хто, де, кого, що. Це дрібна політика. Напевно, хтось, когось, десь бронює. Як на будь-якому підприємстві. Але в нас теж є ресурси, які закінчуються. І це страшно», — зазначив актор Київського академічного драматичного театру на Подолі.

Відео дня

Нещодавно двоє колег Довженка мобілізувалися. «Вася Кухарський (загинув у грудні 2023 року) царство небесне, пішов із перших днів практично і на сьогодні це втрата для театру. Ось зараз пішли Костянтин Темляк і Юрій Феліпенко. Це велика втрата для репертуару. Поки що ніхто не розуміє, як із цим існувати. Але якось будемо, тому що глядач у театр іде», — прокоментував актор.

Читайте також: «Я тут сиджу і херней страждаю». Актор театру Олексій Гнатковський розповів про почуття провини через бронювання від мобілізації Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі