Колишній нападник збірної Англії Гарі Лінекер прокоментував підписання контракту між дортмундською Боруссією та німецьким воєнним концерном Rheinmetall.

Читайте також: «Можна втратити легендарного голкіпера». Максим Хлань з обуренням зізнався, чому не буде вболівати за Реал Луніна у фіналі Ліги чемпіонів

На своїй сторінці у Твіттері знаменитий у минулому футболіст іронічно відреагував на новину про нового спонсора німецького клубу.

«Вперше вболіватиму за Реал у фіналі Ліги чемпіонів», — написав Лінекер.

Відео дня Читайте також: Офіційно. Тренер Реала Анчелотті повідомив, хто зіграє у фіналі Ліги чемпіонів — Лунін чи Куртуа

Зазначимо, що за декілька днів до фіналу Ліги чемпіонів дортмундська Боруссія уклала угоду з німецьким оборонним концерном Rheinmetall. Це перший випадок в історії Бундесліги, коли футбольна команда підписує спонсорський контракт з виробником зброї. Угода підписана на 3 роки, її фінансові подробиці не розкриваються.

Нагадаємо, що Гарі Лінекер провів у складі збірної Англії 80 матчів, у яких забив 48 голів.

У суботу, 1 червня, Боруссія Дортмунд та Реал Мадрид визначатиму сильнішого у фіналі найпрестижнішого турніру Європи. Матч розпочнеться о 22:00 на Вемблі у Лондоні. NV проведе онлайн-трансляцію протистояння.

Раніше ми повідомляли, що лідер Реала оцінив шанси на перемогу над Боруссією Дортмунд у фіналі Ліги чемпіонів

Редактор: Олександр Волочан Читати далі