Партизанський рух АТЕШ влаштував диверсію на залізниці в російському Ярославлі, який є важливим для армії РФ логістичним вузлом. Про це партизани повідомили рано уранці у суботу, 25 травня.

«Агент нашого руху знищив релейну шафу на залізниці в Ярославлі, що призвело до неполадок у роботі найближчої залізничної станції „Полянки“», — написали партизани.

Відео дня

Telegram-канал руху зазначає, що Ярославль — це важливий логістичний вузол, який росіяни використовують у військових цілях.

Читайте також: «Безліч знищених окупантів». В Алушті був уражений вузол зв’язку — АТЕШ Читайте також:
АТЕШ провів диверсію в Смоленську і послабив російську систему ППО, 23 травня 2024 року (Фото:АТЕШ/Тelegram) «Очікуємо на невідомі дрони в області». АТЕШ провів диверсію в Смоленську і послабив російську систему ППО — відео

Завдяки цій успішній диверсії було ускладнено транспортування продукції військового призначення Ярославського радіозаводу, рибинського заводу Сатурн, конструкторського бюро Луч та інших компаній.

«До лав нашого руху приєднуються дедалі більше росіян. Вони активно борються проти теперішнього рашистського порядку в їхній країні. Ми готуємо десятки нових операцій, які наблизять кінець путінського режиму», — додає АТЕШ.

Редактор: Олексій Бочкар Читати далі