«Важка річ — стосунки на дистанції». Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв прокоментували чутки про розлучення

Українська телеведуча Маша Єфросиніна та її чоловік, військовий Тимур Хромаєв прокоментували чутки про розлучення.

Вони обговорили чутки, що поширилися в ЗМІ, про те, що у них проблеми у стосунках, у новому подкасті Єфросиніної Квиток на Марс.

Телеведуча розповіла, як їхня донька Нана одного разу надіслала їй відео з TikTok, у якому повідомлялося, що у Хромаєва нібито є молода коханка.

Відео дня

«Наша Нана, яка ніколи не лізе в наші з тобою стосунки, надсилає мені ролик із TikTok, де написано, що Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв розлучаються, а причина — молода коханка Тимура. „Застала чоловіка з коханкою!“. Я нікого ніде не заставала. Де я тебе повинна застати? Приїхати на Запорізький напрямок, відкрити ваш чоловічий будиночок, забігти і сказати: „Ах, ти, к*рва, відчепись від мого чоловіка“. Палевно на двох речах: що я тебе застала, тому що цього, звісно, не було, і що ти поділився з кимось», — розповіла Єфросиніна.

Хромаєв спростував чутки про розлучення і зазначив, що на темі стосунків легко спекулювати. Він також визнав, що складно будувати стосунки на відстані, але подякував дружині за підтримку і розуміння.

«На цій темі легко спекулювати, тому що багато сімей живуть у таких умовах, на відстані. Випробовуються стосунки у всіх. Тому це основа для того, щоб спекулювати. Напевно, людям потрібно давати відповідь. Я розумію, що для багатьох це важка річ — утримувати стосунки на дистанції, але ж у кожного своя ситуація. Не можуть знайти спільну мову. І будь-які пустоти заповнюються, це закон фізики. Я дуже ціную, що у нас є з тобою діалог і розуміння, і ми намагаємося говорити про багато речей», — заявив він.

Нагадаємо, Єфросиніна та Хромаєв одружилися 2003 року. Разом вони виховують двох дітей: 20-річну доньку Нану та 9-річного сина Олександра.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі