Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо розповів, хто, на його думку, є найкращим форвардом української Прем'єр-ліги цього сезону.

Читайте також: «Ми повинні кричати на весь світ»: Шахтар приїхав на матч у футболках із закликом звільнити захисників Маріуполя з полону — фото

За словами легенди, Владислав Ванат та Данило Сікан не заслуговують на звання топнападника, оскільки є занадто слабкими. Йожеф Сабо заявив, що найкращим страйкером у поточні кампанії є футболіст луганської Зорі Едуардо Герреро, повідомляє Спорт-Експрес.

Відео дня

«Мені дуже подобається Герреро. Він класний центрфорвард із гарним зміщенням вліво і вправо. У нього чудова швидкість, він забивний. Герреро потрібно підтягнути стабільність і тоді він взагалі буде топ.

Ванат і Сікан слабенькі нападники. Я не впевнений, що вони будуть рости. Шахтарю з Сіканом у Лізі чемпіонів нічого не світить. Мене взагалі дивує, чому Динамо і Шахтар не підпишуть Герреро, адже він сильніший за їхніх форвардів", — сказав Сабо.

Зазначимо, що Владислав Ванат став найкращим бомбардиром УПЛ 2023/24, забивши за Динамо 14 голів. Данило Сікан закінчив сезон на третій позиції, відзначившись у футболці Шахтаря 10 разів.

Нападник Зорі Едуардо Герреро забив дев’ять голів за 23 матчі цього сезону.

Найкращі бомбардири УПЛ 2023/24

flashscore.ua Фото: flashscore.ua Читайте також: Луческу вперше після відставки з Динамо працевлаштувався у новому клубі — ЗМІ

Раніше ми писали, що скільки футболістів планує підписати київське Динамо на наступний сезон.

Редактор: Андрій Павлечко Читати далі