У ніч проти понеділка, 13 травня, дрони атакували кілька російських областей, повідомляє місцева влада цих регіонів.

Губернатор Липецької області РФ Ігор Артамонов написав, що на території Становлянського округу «подавлено БпЛА» і ліквідується загоряння на електропідстанції.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков стверджує, що цієї ж ночі над Бєлгородом і Бєлгородським районом ППО збила кілька повітряних цілей на підльоті до міста.

Відео дня Читайте також: У Росії заявили про новий масований обстріл Бєлгорода і загибель трьох людей Читайте також:
У РФ заявили про загиблих унаслідок руйнування багатоповерхівки в Бєлгороді (Фото:В’ячеслав Гладков/Telegram) Руйнування будинку в Бєлгороді: влада РФ стверджує, що кількість загиблих збільшилася до 15 людей, серед них — двоє дітей

У Білгородському районі, за його словами, внаслідок прямого попадання снаряда повністю зруйновано житловий будинок, лазню і гараж.

«Троє мирних мешканців, які в цей момент були вдома, якимось дивом відбулися легкими подряпинами й саднами! Від виклику швидкої навідріз відмовилися, голова поселення відвіз їх до родичів», — розповідає російський посадовець.

Загалом на території села різні пошкодження зафіксовано в п’ятьох приватних житлових домоволодіннях, також пошкоджено три автомобілі, додає він.

Вісім БПЛА літакового типу також збито за ніч у Курській області, пише російське пропагандистське ЗМІ ТАСС з посиланням на місцеву владу.

Раніше вночі в Бєлгороді повідомляли про вибухи під час ракетної небезпеки.

Редактор: Олексій Бочкар Читати далі