Знаменита американська актриса, володарка двох премій Оскар Джейн Фонда вразила ефектною появою на червоній доріжці Каннського кінофестивалю, який стартував у вівторок, 14 травня.

86-річна кінозірка обрала для виходу в світ елегантний чорний комбінезон з вишивкою від модного дому Elie Saab. Вона доповнила образ прикрасами від бренду Pomellato і максі-пальто з анімалістичним принтом.

Відео дня REUTERS/Clodagh Kilcoyne Фото: REUTERS/Clodagh Kilcoyne REUTERS/Yara Nardi Фото: REUTERS/Yara Nardi REUTERS/Sarah Meyssonnier Фото: REUTERS/Sarah Meyssonnier REUTERS/Clodagh Kilcoyne Фото: REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Нагадаємо, у вівторок, 14 травня, у Каннах стартував один із головних кінофестивалів світу — Каннський міжнародний кінофестиваль. Цього року він проходить у 77-й раз. Церемонія відкриття кінофестивалю традиційно порадувала ефектним дефіле знаменитостей червоною доріжкою.

Каннський кінофестиваль триватиме 12 днів і завершиться 25 травня, коли оголосять імена володарів головного призу — Золотої пальмової гілки та інших переможців.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі